Lecturi minimaliste #1

Oricat as blama internetul pentru dependenta pe care mi-a format-o si timpul pe care l-am pierdut aiurea in compania lui, nu pot sa neg impactul pe care cateva site-uri, pagini, articole le-au avut in viata mea. In lipsa lor n-as fi aflat lucuri esentiale despre mine, n-as fi cunoscut cativa oameni importanti, nu s-ar fi facut lumina in cateva cotloane din castelul imens, plin de necunoscut dar fascinant care e viata.

Pentru ca vreau sa pastrez undeva toate mainile de ajutor virtuale pe care le gasesc, incep astazi un ritual saptamanal de blog sub titlul de “lecturi minimaliste”.

Adun aici in fiecare saptamana articole care se refera intr-un fel sau altul la viata simpla, libertate, echilibru, autocunoastere si gasirea sensului propriu.

 Saptamana asta sper sa va foloseasca:

  • Un test de verificare sanatatii, mai presus de corpul fizic, in care curajul si entuziasmul de a ne arunca in lucruri noi si complicate sunt indicatori esentiali – Sunt sanatos? Autoconsult
  • O introducere pentru o carte despre sensul muncii, ca factor esential pentru satisfactia si performanta noastra – Why we work?
  • Un eseu despre ziua de duminica, o zi pentru reintoarcerea la sine si mai putin pentru risipirea in distractii – Ce facem cu duminica?
Lecturi minimaliste #1